Wikipedia:Administratorzy/Odbieranie uprawnień: Różnice pomiędzy wersjami

# Administratorzy list dyskusyjnych wypisują z nich użytkownika, który nie posiada już uprawnień umożliwiających mu śledzenie danej listy.
 
Koordynacja procesu odbierania uprawnień jest przedstawiana na stroniestronach [[Wikipedia:Odbieranie uprawnień nieaktywnym użytkownikom]] i [[Wikipedia:Administratorzy/Odbieranie uprawnień/Nieaktywność]].
 
Zasada obowiązuje od 9 września 2014, po przyjęciu zmian zaproponowanych w [[Wikipedia:Głosowania/Odbieranie uprawnień nieaktywnym użytkownikom|głosowaniu]]. Wcześniejsza procedura, przyjęta w [[Wikipedia:Głosowania/Odbieranie uprawnień nieaktywnym administratorom|innym głosowaniu]], dostępna jest pod [[Specjalna:Diff/39746085|poniższym linkiem]].